List of products by brand MotoCaddy

€ 799,00

De gloednieuwe M1 is de gemakkelijk te gebruiken compacte elektrische trolley ter wereld en heeft een uniek 'SlimFold'-ontwerp met ruimtebesparende inverterende wielen voor een aanzienlijk kleinere inklapbare voetafdruk - perfect voor eenvoudige opslag en transport.

€ 899,00

De compact inklapbare M1 DHC biedt dezelfde baanbrekende functies als de nieuwe M1, maar voegt ook downhill-remmen en een elektronische parkeerrem toe, waardoor deze een constante snelheid behoudt terwijl hij de steilste hellingen afrijdt.

€ 849,00

De compacte, opvouwbare M3 PRO heeft een gedurfd modern ontwerp en barst van de prestatieverhogende functies, waaronder een nieuw SlimFold-systeem voor een aanzienlijk kleinere voetafdruk - ideaal voor beperkte opslagruimte en ruimte voor de kofferruimte.

€ 949,00

M5 CONNECT Elektrische trolley

Met een SlimFold-ontwerp en het volgende 28 V-voedingssysteem is de M5 CONNECT de enige compacte inklapbare trolley ter wereld die GPS-informatie en smartphonemeldingen direct op de trolleyhendel biedt.

€ 749,00

Na een aantal aanpassingen in het vorige seizoen heeft de prijswinnende S1 een aantal nieuwe kenmerken erbij gekregen, een ergonomisch handvat, laag profiel en snel te verwisselen wielen, een gestroomlijnd accubehuizing en het super snelle QUIKFOLD systeem. 

Het optionele DHC (Downhill Control) systeem zorgt ervoor dat uw trolley ook van elke helling af zijn normale snelheid aanhoudt. Met de optionele 'Extended' accu gaat de trolley met gemak 36 holes mee, ipv 18.

€ 849,00

De zeer uitgebreide S3 Pro heeft veel gadgets waaronder soft-touch handvatten een gestroomlijnde accubehuizing en een hoog resolutie kleurenscherm. Dit alles maakt gebruik van de trolley eenvoudiger.

Instelbare afstandscontrole tot 60 meter een USB oplaadpoort. Tevens heeft de trolley een kleurenscherm met klok, accumeter, afstandsmeter en verloren bal en ronde timer.

Let op: de kleurkeuze is verbonden aan de optie 'DHC'. Modellen met DHC zijn uitsluitend verkrijgbaar in Graphite, modellen zonder DHC bieden keuze uit de kleuren Black en Alpine.

€ 899,00

Het meest geavanceerde product van Motocaddy en de eerste ter wereld. De nieuwe S5 CONNECT can gebrulikt worden met de eveneens nieuwe Motocaddy GPS App. Via Bluetooth™ maakt uw telefoon contact met de trolley. Het digitale scherm van de trolley wordt gebruikt om de gegevens af te lezen, afstand: tot aan, midden en einde green plus par van hole en de tijd en duur van de ronde worden aangegeven.

Let op: de kleurkeuze is verbonden aan de optie 'DHC'. Modellen met DHC zijn uitsluitend verkrijgbaar in Graphite, modellen zonder DHC bieden keuze uit de kleuren Black en Alpine.